Čierny Havran

od 2004 / Čierny Havran / Púchov
OZNAM:Milí zákazníci z technických príčin bude reštaurácia zatvorená do 27.05.2019. Ďakujeme za pochopenie s pozdravom kolektív reštaurácie.
pondelok 27. máj 2019
Polievka #1
Zatvorené
Čo nás čaká zajtra 
utorok 28. máj 2019
Polievka #1
Frankfurtská s párkom, chlieb
Jedlo #1
Bravčový Cordon-bleu,varené zemiaky a tatárska omáčka
5,20 € - 150g g - 1,3,7
Jedlo #2
Kurací filet zapekaný so slaninou,syrom a baraním rohom,dusená ryža
4,60 € - 120g g - 1,7
Jedlo #3
Zemiaková placka plnená syrovo-šampiňónovou omáčkou
4,10 € - 300g g - 1,3,7
 
streda, 29. máj 2019  
streda 29. máj 2019
Polievka #1
Slepačí vývar s fridátovými rezancami so zeleninou
- 0,25l g - 1,3,7
Jedlo #1
Pečená bravčová krkovička na strapačkách s kapustou
5,20 € - 120g g - 1,3
Jedlo #2
Kurací rezeň v Corn-flakes s hranolkami a kari omáčkou
4,60 € - 120g g - 1,3,7
Jedlo #3
Lasagne s bolonskou zmesou a paradajkovou omáčkou
4,10 € - 300g g
 
štvrtok, 30. máj 2019  
štvrtok 30. máj 2019
Polievka #1
Talianska Minestrone s cestovinou
- 0,25l g - 1,3,7
Jedlo #1
Viedenský telací vyprážaný rezeň s pučenými zemiakmi s pažítkou
5,40 € - 150g g - 1,3,7
Jedlo #2
Kuracie prsia zapekané so špenátom a mozarellou s dusenou ryžou
4,60 € - 120g g - 1,7
Jedlo #3
Parené buchty s vanilkovým krémom a makom
4,10 € - 300g g
 
piatok, 31. máj 2019  
piatok 31. máj 2019
Polievka #1
Šampiňonová krémová s krutónmi
- 0,25l g - 1,3,7
Jedlo #1
Pečené kačacie stehno s červenou kapustou a parenou knedľou
5,40 € - 150 g
Jedlo #2
Vyprážaný hermelín s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou
4,60 € - 150g g - 1,3,7
Jedlo #3
Krémové smotanové rizoto na hubách s kuracím mäsom a rucolou
4,10 € - 300g g - 7
 
Obedové menu podávame medzi 10.00 - 14.00.

Nemáte čas? Cinknite na 042 471 15 60 a obedové menu Vám dovezieme. Objednávky od 8:00 do 10:00. Rozvoz medzi 11:00 - 12:30. Platí len pre aktuálne obedové menu, iné jedlá nevozíme.

Jarný špeciál kráľovských jedál

Steak menuŠpeciálne jarné menu - to najdelikátnejšie od slovenských farmárov.

Ochutnajte mäská, ktoré sa obvykle v slovenských domácnostiach nevyskytujú a overte si, že mladé jahňacie mäso chované na zelenej paši "nesmrdí" a právom je považované za delikatesu v celom stredomorí a na Balkáne. A čo prepeličky a bažantie mäsko - pokrm z kráľovských stolov? Rozhodne stoja za ochutnanie.

Preperili sme sa
Starý havran nabral nový dych, zhodil vyšedivelé perie a nabral nové, svetlejšie a živšie farby. Veríme, že plánovaná zmena interiéru sa vám zapáčila a budete sa tu cítiť ešte príjemnejšie a dôvernejšie. Ako u starých známych.