Platí, že čím ďalej od kopýt a rohov, tým je mäso krehkejšie a chudšie. Avšak, tuk v skutočnosti dodáva mäsu chuť. Steak z nízkej roštenky (Striploin) a Rib-Eye má pekné mramorovanie - tenké biele čiarky naprieč mäsom, ktoré nielen pekne vyzerajú, ale ešte lepšie chutia. Tuk sa pri pečení rozohreje a prenikne do mäsa – to je potom krehké, príjemne chutné a šťavnaté.
Ak chcete jesť „na istotu“ alebo preferujete radšej bravčové, ponúkame vám steak Freda Flintstona. Pokiaľ si pamätáte túto prehistorickú postavičku, tak vedzte, že s Barniem si pochutnávali na steakoch ako je tento. Poctivý kus mäsa (min. 500 g) s pečenými zemiakmi.
Práve teraz, všetky steaky za jednotnú cenu 13 EUR.